ته چین،

طرز تهیه استیک فلنک به سبک توسکانی

کد خبر: ۷۶۶۰۵۸
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۰ 20 January 2018
تعداد بازدید : 1387

مواد لازم
یک استیک فلنک (قلوه‌گاه) پاک شده به وزن 700 تا 900 گرم
نمک و فلفل به میزان دلخواه

مرینیت
شش حبه سیر
نصف پیمانه برگ رزماری
یک چهارم پیمانه آبلیمو
یک سوم پیمانه روغن زیتون
یک قاشق چای‌خوری فلفل سیاه درشت خورد شده
نصف قاشق چای‌خوری فلفل تند خشک خورد شده
نصف قاشق چای‌خوری نمک

سس
سه قاشق غذاخوری آب لیمو
یک سوم پیمانه روغن زیتون فرابکر
دو قاشق چای‌خوری پوست لیموی رنده شده
یک قاشق چای‌خوری برگ رزماری ریز خورد شده
یک هشتم قاشق چای‌خوری فلفل تند خشک خورد شده
یک نوک انگشت نمک

بازدید 20055
استیک فلنک از این جهت ممتاز است که هم زمان هم بخش ول دان دارد و هم اینکه در بخش های درونی بخشی مدیو رر دارد. در این ویدیو طرز تهیه این استیک سبک توسکانی همراه با سس ساده ای از لیمو را فرا می‌گیرید
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط