پسر عبدالله‌صالح پیشنهاد عملیات‌علیه ایران را رد‌کرد

احمد علی عبدالله صالح، پسر علی عبدالله صالح، رئیس جمهور پیشین یمن تمام پیشنهادهای یک کشور عربی حاشیه خلیج فارس را رد کرده است.
کد خبر: ۷۵۶۴۲۰
|
۲۷ آذر ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۵ 18 December 2017
|
9665 بازدید

احمد علی عبدالله صالح، پسر علی عبدالله صالح، رئیس جمهور پیشین یمن تمام پیشنهادهای یک کشور عربی حاشیه خلیج فارس را رد کرده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه خبری مأرب پرس، یک کشور عربی حاشیه خلیج فارس به احمد علی عبدالله صالح، فرزند رئیس‌جمهور پیشین یمن پیشنهاد کرده بود که تا رهبری سیاسی و نظامی را در مرحله آینده برعهده بگیرد اما وی این پیشنهاد را رد کرده است.

براساس این گزارش، این کشور عربی به پسر علی عبدالله صالح پیشنهاد کرده بود تا حزب کنگره ملی را بسیج کند، یک شبکه ماهواره‌ای راه‌اندازی کند و به منظور انجام عملیات علیه انصارالله و پایان دادن به آنچه "حضور ایران در یمن" می‌خواند از او حمایت مالی می‌شود.

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
الی گشت