حکم اعدام پستچی قلابی، قطعی شد

کد خبر: ۷۴۹۴۱۱
|
۰۱ آذر ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۲ 22 November 2017
|
13273 بازدید
قاضی مقیسه گفت: فردی که با مراجعه به در منازل با معرفی خود به عنوان مأمور پست و مخابرات به زنان تجاوز می‌کرد، به اعدام محکوم شد.

به گزارش مردم سالاری، قاضی مقیسه اظهار کرد: پرونده فردی به نام ایمان حسینی مقدم که در سطح شهر تهران خود را با عنوان مأمور پستچی و مخابرات معرفی می‌کرد و از این طریق وارد منازل شده و زن خانه را مورد تجاوز قرار می‌داد، مورد رسیدگی قرار گرفت.

وی افزود: این فرد در مناطق مختلف تهران بین ساعات 9 الی 10 صبح، پس از اطمینان از اینکه مرد خانه در داخل خانه حضور نداشته به خانه‌های مردم مراجعه می‌کرده و زنگ خانه را به عنوان مأمور پست می زده است.

مقیسه در ادامه گفت: این فرد پس از زدن زنگ منازل، مطرح می کرد که محموله پستی دارید و باید محموله را تحویل بگیرید.

 پس از اینکه خانم خانه برای دریافت محموله مراجعه می‌کرد به محض باز شدن در آپارتمان با تیغ موکت بری و چاقو به طرف زن حمله‌ور می‌شد و خانم خانه را مورد تجاوز جنسی قرار می‌داده است.

وی اظهار کرد: این مفسد بیش از 40 مورد تجاوز جنسی انجام داده بود که پس از شناسایی توسط ماموران دستگیر شد، شکات آمدند و شکایت‌های خود را مطرح کردند، مواجهه نیز انجام شد و تحقیقات لازم انجام شد.

 قاضی مقیسه گفت: حکم اعدام این فرد به عنوان مفسد فی الأرض صادر شده، حکم صادره توسط دیوان عالی کشور مورد تایید قرار گرفت و حکم قطعی شده است.

وی گفت: امیدواریم با اجرای احکام افراد فاسد، مردم ما از امنیت خوبی برخوردار شوند و ناامنی از جامعه رخت بر بندد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت