آخرین خبرسرنوشت تلخ با دستپخت مشترک؛ فدراسیون دانشگاهی در بن‌بست هواپیمایی!
26بازدید

در اجلاس روز جهانی مسجد مطرح شد؛

انتقاد سردار سلیمانی از تقسیم‌بندی مردم به بی‌حجاب و باحجاب و اصولگرا و اصلاح‌طلب

فرمانده نیروی قدس سپاه ادامه داد: اینکه در جامعه مدام بگوییم او بی حجاب و این باحجاب است یا اصلاح طلب و اصولگراست، پس چه کسی می‌ماند؟ اینا همه مردم ما هستند. آیا همه بچه های شما متدین‌اند؟ آیا همه مثل هم هستند؟ نه. اما پدر، همه اینها را جذب می‌کند و جامعه هم خانواده شماست.

انتقاد سردار سلیمانی از تقسیم‌بندی مردم به بی‌حجاب و باحجاب و اصولگرا و اصلاح‌طلب
فرمانده نیروی قدس سپاه گفت: ما امروز با دو خطر مواجهیم؛ یک خطر داخلی که فتنه مذهبی است و دیگری خطر خارجی که تهاجم علیه جهان اسلام است.

به گزارش «تابناک»؛ سردار سرلشکر قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران طی سخنانی در پانزدهمین اجلاس روز جهانی مسجد که در تهران برگزار شد، با اشاره به ماجرای شهادت شهید محسن حججی به دست تروریست‌های داعش، این شهید بزرگوار را نتیجه و تربیت یافته مسجد دانست و اظهار داشت: همه دعوای ما با عالم غرب و در عالم اسلام، بر سر مسجد است؛ بر سر مسجد الاقصی و مسجد الحرام.

وی با بیان اینکه مسجد، حیات دینی و سیاسی و اجتماعی عالم اسلامی است، خاطرنشان کرد: ما در عالم اسلام با سه نوع مسجد و ثمره های آن روبه رو هستیم که این مساجد در کشور ما هم وجود دارند.

فرمانده نیروی قدس اضافه کرد: یکی از آنها، مسجدی است که آگاه سازی و تربیت کرده و در بعد فرهنگی و دینی از اسلام دفاع می‌کند و در حال مقابله با تهاجم فرهنگی است که وسیع‌تر و ناپیداتر از گذشته شده است.

وی تصریح کرد: این مسجد هم مدافع فرهنگی تربیت می کند و هم ایثارگر و فداکار برای دفاع از مظلوم است. این کار در دولت و پارلمان و وزارتخانه ها عملی نیست و در مساجد صورت می‌گیرد.

سلیمانی افزود: یک مسجد دیگر، بذر بی‌تفاوتی و بی‌انگیزگی را در جامعه می‌کارد که در کشور ما و شهر تهران هم وجود دارد. این مساجد هم در میان شیعیان است هم اهل سنت.

فرمانده نیروی قدس گفت: مسجد دیگر که وظیفه اش انفجار ماشین اسلام است، مسجدی است که ائمه تکفیری بر آن سوارند و ثمره‌اش داعش و جبهه‌النصره است.

وی اظهار داشت: ما امروز با دو خطر مواجهیم؛ یک خطر داخلی که فتنه مذهبی است و دیگری خطر خارجی که تهاجم علیه جهان اسلام است.

سلیمانی تصریح کرد: در اردن و مصر مساجد زیادی وجود دارد اما بی‌خبر و بی‌تفاوت نسبت به اقدامات رژیم صهیونیستی هستند. این الازهری که الان وجود دارد، الازهر حکومتی است و ای کاش نبود تا نبینیم نسبت به جنایات غزه بی تفاوت باشد.

فرمانده نیروی قدس سپاه گفت: خدمات امام(ره) در جهان اسلام قابل مقایسه با هیچ یک از مراجع و مراکز نیست و امروز مقام معظم رهبری با تمام توان از آن دفاع می‌کند.

وی افزود: چه کسی امروز مسئول رشد الحاد و لاابالی‌گری در کشور است؟ آیا همه ما به وظایف خود عمل کرده‌ایم؟

سردار سلیمانی خاطرنشان کرد: وقتی من را مسئول حفظ یک پل می‌گذارند، باید بدانم که وظیفه‌ام فقط حفظ همین پل نیست بلکه این پل یک محیطی دارد اگر آن محیط سقوط کرد، پل هم سقوط خواهد کرد.

فرمانده نیروی قدس سپاه افزود: مسجد مانند یک قرارگاه است و بر تمام جامعه اثر می‌گذارد نه فقط بر محیط خود. اگر مقیاس ما فقط محیط خود مسجد باشد، باخته‌ایم.

وی افزود: کسی که نتواند سربازانش را حفظ کند، خطش سقوط و اگر جوانانی از مسجد رفتند، خط آن امام جماعت شکسته و سقوط کرده است.

سردار سلیمانی گفت: وقتی یک برادر چند شغله و خسته را امام جماعت یک مسجد کنیم، این فرد چطور می‌خواهد محیط مسجد را حفظ کند؟
اینکه مدام بگوییم او بی حجاب و این باحجاب یا اصلاح طلب و اصولگراست، پس چه کسی می‌ماند؟

فرمانده نیروی قدس سپاه ادامه داد: اینکه در جامعه مدام بگوییم او بی حجاب و این باحجاب است یا اصلاح طلب و اصولگراست، پس چه کسی می‌ماند؟ اینا همه مردم ما هستند. آیا همه بچه های شما متدین‌اند؟ آیا همه مثل هم هستند؟ نه. اما پدر، همه اینها را جذب می‌کند و جامعه هم خانواده شماست.

وی تصریح کرد: اینکه بگوییم من هستم و بچه های حزب اللهی خودم، اینکه نمی‌شود حفظ انقلاب. امام جماعت باید بتواند با حجاب و بی حجاب را با هم جذب کند.

سردار سلیمانی خاطرنشان کرد: انقلاب بستگی به مساجد دارد البته تعداد مساجد هم مهم است. برای مثال وقتی با هواپیما از بالای دمشق می‌رویم و مناره ها را می‌بینیم و بعد از بالای تهران چیز دیگری می‌بینیم، حالمان عوض می‌شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع شهادت شهید حججی اشاره کرد و اظهار داشت: ما خیلی شهید داریم که برخی هم ذبح شده اند اما خداوند گاهی برای عظمت دادن به موضوعی، یک حادثه می‌آفریند و شهید حججی، برای عظمت دادن به همه بزرگی‌های مدافعان حرم بود.

فرمانده نیروی قدس سپاه افزود: ما بنا نداریم هر کاری را تبلیغ کنیم که دوستان ما دچار مشکل یا دشمنان تحریک شوند. برخی از تبلیغات در کشور ما موثر نیست.

سلیمانی گفت: ما وقتی وارد عراق شدیم، بین منافع خودمان و عراق تفاوتی قایل نشدیم و دنبال چاه نفت و تصرف شهری مثل موصل و کرکوک نبودیم. دنبال مطالبات ارزی هم نبوده و نیستیم.

وی افزود: ما به خاطر منافع شیعی به فلسطین کمک نمی‌کنیم بلکه اصلا اگر کسی اظهار شیعی کند، با او کار نمی‌کنیم چون ٩٩.٩٩ درصد فلسطین اهل تسنن هستند و ما از آنها دفاع می‌کنیم.

فرمانده نیروی قدس سپاه ادامه داد: قدرت داعش از قدرت مغول که کشور ما را تاراج کرد خیلی بزرگتر بود. اینها گروهی هستند که روزی صد انتحاری به میدان می‌فرستند.

سلیمانی تأکید کرد: ایران هیچوقت بحران ساز و پرورش‌دهنده تکفیر نیست چون اصالت دارد و امروز منشا ثبات شده است.

وی خاطرنشان کرد: سعودی، جیش الاسلام، جیش الحر و گروهای دیگر را علیه ما ساخت، اما ایران منشأ ثبات سوریه شد. ما با مذهب جلوی جنگ مذهبی آنها را گرفتیم نه با قدرت نظامی. امروز جمهوری اسلامی در منطقه از یک قدرت فائقه حقیقی و غیرقابل خدشه بهره مند است.

فرمانده نیروی قدس سپاه گفت: وقتی یک نظام می تواند مسائل قومی و زبانی حل کند، این باعث ثبات است و اساس دستیابی به این فضا، رهبری بود.

سردار سلیمانی اظهار داشت: دوستانی در سطوح عالی داخل و خارج کشور بودند که می‌گفتند وارد موضوع سوریه و عراق نشوید و محترمانه از انقلاب دفاع کنید. یکی گفت، یعنی ما برویم از دیکتاتور دفاع کنیم؟ که رهبری فرمودند وقتی به کشورهایی که با آنها ارتباط داریم نگاه می‌کنیم چه کسی دیکتاتور است و چه کسی نیست؟ ما مصالح را نگاه می‌کنیم.

وی گفت: رهبری با حکمت و جسارت، این انقلاب و دفاع از انقلاب را هدایت کردند.

فرمانده نیروی قدس سپاه آقای هاشمی حرف درستی درباره آمریکایی‌ها زد که گفت عقل گنجشک را در کله دایناسور می‌گذارند.

سردار سلیمانی اظهار داشت: امروز اگر می‌گوییم خدایا از عمر ما کم و به عمر رهبری بیفزا، این یک ضرورت است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۶/۰۵/۳۰ ۱۵:۲۰

آی ولا در مورد حجاب گل گفتی سردار، در مورد حذف یارانه مردم هم ی چیزی بگو

جاوید۱۳۹۶/۰۵/۳۰ ۱۱:۴۵

دست خدا بهمراهت سردار مسلمان حقیقی ،بدور از ریا و تظاهر سخنی از واقعیت دین خدا فرمودید .

حسین۱۳۹۶/۰۵/۳۰ ۱۰:۳۹

بخدا که این سردار. سردار دلهاست

ارسلان۱۳۹۶/۰۵/۳۰ ۰۹:۵۴

زنده باشی سردار ، هر روزت پر افتخار باد . بخدا اگر ده نفر چون این سردار با عزت داشتیم کاری بر زمین نمی ماند. ایشان خودشان و وظیفه والایشان را با هیچ ناپاکی آلوده نکرده است و تنها به حفظ نظام و کشورش می اندیشد. زنده باد او .

ناشناس۱۳۹۶/۰۵/۳۰ ۰۹:۳۷

این حرف ایشان را اگر یک نفر از مردم عادی بزند آیا مستوجب مجازات نیست؟

محمدخانی۱۳۹۶/۰۵/۳۰ ۰۸:۳۷

با همه ارادت و عشقی که نسبت به سردار بزرگ اسلام دارم ولی از ادغام دو موضوع متفاوت ، حجاب و دسته بندی سیاسی ایشان متعجب شدم . زیرا حفظ حجاب و رعایت شئونات اسلامی امری است مذهبی و ارتباط آن با دسته بندی سیاسی قابل هضم نمی باشد . ای کاشک سردار توضیحات بیشتری ارائه می نمودند .

رضايي۱۳۹۶/۰۵/۳۰ ۰۸:۱۳

با سلام ، درود خدا بر چنين انسانهاي فهيم ، دانا ، اهل منطق و دور انديش و آينده نگر ، متاسفانه عده اي آگاهانه يا ناآگاهانه بر طبل اختلاف و دو دستگي در جامعه دامن مي زنند و همه چيز را رها كرده اند و به حجاب وبي حجاب و اصول گرا و اصلاح طلب پرداخته اند وفقط به خودشان و تفكراتشان ايمان دارند و برايشان جذب اكثريت مهم نيست و از اصل خطر قومي و مذهبي غافل شده اند و خدا عاقبت كشور ما را با تندروهاي متعصب ، متحجر تنگ نظر به خير كند

ناشناس۱۳۹۶/۰۵/۳۰ ۰۸:۰۷

حیف آنها که باید بدانند میدانند و کاری نمیکنند.

ناشناس۱۳۹۶/۰۵/۳۰ ۰۷:۴۱

چه حرفهای حسابی از یک ادم حسابی

ناشناس۱۳۹۶/۰۵/۳۰ ۰۷:۳۹

آفرین بر سردار سلیمانی.
دنیا دیده است.
دگم نیست.
مثل خیلی ها دچا تعصب حجاب و حزب نیست
آفرین بر یر سردار بزرگ جاودانه تاریخ سلیمانی عزیز

ناشناس۱۳۹۶/۰۵/۳۰ ۰۱:۳۲

با سلام درود فراوان به سردار سلیمانی .ایران اسلامی برای خودش می بالد همچون عزیزان مثل سردار داریم خداوند انشاءالله از گزند دشمن حفظ نمایند برای سلامتی این عزیز صلوات بر محمد وال محمد

ناشناس۱۳۹۶/۰۵/۳۰ ۰۱:۳۰

واقعا عالی گفته
این خط کشی ها چیه

ناشناس۱۳۹۶/۰۵/۲۹ ۲۱:۱۷

بینهایت دوستت داریم
از طرف یک اصلاح طلب

امیر۱۳۹۶/۰۵/۲۹ ۲۰:۳۶

دمت گرم سردار خلاصه یکی پیدا شد بفهمونه به تندروها که باحجابی و آزادی خواه هم مردم ایران هستند که اتفاقا اکثر جامعه هستند

ناشناس۱۳۹۶/۰۵/۲۹ ۲۰:۲۵

خدا حفظت کنه. آدم یاد همت و باکری میفته. دمت گرم. درد و بلات بخوره تو سر هر چی رشوه خور و نزول خور و ریاکار و پارتی باز در نظام و دولته.

ناشناس۱۳۹۶/۰۵/۲۹ ۱۹:۳۴

بجز سید بزرگوار جناب دکتر خاتمی عزیز چه کسی این توان را دارد! حالا شما ممنوع الهمچی کنیدش

ناشناس۱۳۹۶/۰۵/۲۹ ۱۸:۵۱

والا تهران که پر از مساجد خالی و بی ثمر شده دیگه نمیدونم کجاشود میخواید مسجد کنید وقتی مردم سرپناه اولیه هم ندارن !!

ناشناس۱۳۹۶/۰۵/۲۹ ۱۸:۲۸

خدا قوت دلاور اسلام.بوسه بر دست و پایت.رحمت به شیر مادری که تو را رشد داد و مرحبا به آن مسجدی که تو را تربیت کرد.

ناشناس۱۳۹۶/۰۵/۲۹ ۱۸:۲۲

آفرین

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.