40 کشته و 40 زخمی

حمله هواپیماهای آمریکا به حشدالشعبی

جنگنده‌های آمریکایی نیرو‌های گردان سید الشهدا وابسته به حشدالشعبی را در مرز عراق و سوریه بمباران کردند.
کد خبر: ۷۱۹۵۴۸
| |
6349 بازدید
جنگنده‌های آمریکایی نیرو‌های گردان سید الشهدا وابسته به حشدالشعبی را در مرز عراق و سوریه بمباران کردند.

به گزارش میزان، گردان سید الشهداء وابسته به الحشد الشعبی در بیانیه‎ای اعلام کرد که نیروهای آمریکایی پایگاه‌های گردان‌های «سید الشهداء» را در مرزهای عراق و سوریه هدف حملات توپخانه‎ای خود قرار دادند که به دنبال آن تعداد زیادی شهید و یا مجروح شدند.

نیروهای بسیج مردمی (الحشد الشعبی) عراق در بیانیه ای اعلام کردند: 40 تن از نیروهای گردان سید الشهدا (ع) وابسته به الحشد، در حمله نیروهای آمریکایی در مرز عراق و سوریه کشته شدند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟