انهدام بیش از ١٠٠ تیم تروریستی در طول ۳ سال

کد خبر: ۷۱۷۲۹۳
|
۰۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۶ 31 July 2017
|
2323 بازدید
معاون امنیتی انتظامی وزارت کشور با بیان اینکه در طول ٣سال بیش از ١٠٠ تیم تروریستی شناسایی و منهدم شده است، گفت: برای افزایش سطح مشارکت مردم در تامین امنیت به سازمان‌های مردم نهاد نیازمندیم.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین ذوالفقاری معاون امنیتی انتظامی وزارت کشور در پایان نشست مشترک معاونین سیاسی امنیتی استانداری ها و معاونین هماهنگ کننده فرماندهی انتظامی استان ها در جمع خبرنگاران با اشاره به نقش موثر مردم در ایجاد امنیت، گفت: برای افزایش سطح مشارکت مردم در تامین امنیت تصمیم به ایجاد سازمام هایی مردم نهاد در این زمینه داریم.

وی افزود: مهمترین حوزه ای که مردم می توانند در تامین امنیت به ما کمک کنند، اطلاعات است که بسیاری از توطئه ها تا کنون با همین اطلاعات مردمی خنثی شده اند.

معاون امنیتی انتظامی وزیر کشور در پاسخ به سوالی در مورد اقدامات انجام شده برای مبارزه با اقدامات تروریستی، خاطرنشان کرد: از زمان حضور داعش در عراق با یک جریان تروریستی در جوار کشورمان مواجه بوده ایم. تلاش های زیادی برای ایجاد نا امنی در کشور کردند که در طول این ٣ سال بیش از ١٠٠ تیم تروریستی شناسایی و منهدم شد.

وی افزود: بعد از حوادث اخیر تروریستی در تهران اقدامات زیادی در سپاه، وزارت اطلاعات و نیروی انتظامی انجام شد که شامل دستگیری و انهدام تیم های تروریستی در کشور بود.

ذوالفقاری خاطرنشان کرد: حفاظت از اماکن و تاسیسات مهم کشور نیز مورد بازبینی قرار گرفت و طرح آن  پس از تصویب در شورای امنیت کشور، به شورای عالی امنیت ملی ارسال شده است که در آن طبقه بندی برخی از تاسیسات حیاتی کشور مورد بازبینی قرار گرفته است.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت