کد خبر: ۷۰۲۱۶۱
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۴ 10 June 2017

مواد لازم:
یک چهارم پیمانه برگ تازه نعناع
چهار نیمه سینه مرغ بی پوست و بی استخوان
یک چهارم پیمانه آب لیمو
یک چهارم پیمانه آب لیموی شیرازی
سه پیمانه آب پرتغال
برگ‌های له شده نعناع
دو قاشق غذاخوری عسل

مرغ کبابی یا گریل شده قسمتی از سفره اکثر ایرانیان است، اما این مرغ با آب نمکی جدید و طعمی نو به این غذای محبوب رنگ و عطری جدید می‌دهد دستور تهیه این غذای قدیمی با طعمی جدید را از دست ندهید
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر: