دیپلمات روس خود و خانواده‌اش را به گلوله بست

کد خبر: ۶۹۴۵۹۶
| |
8775 بازدید
دیپلمات روس خود و خانواده‌اش را به گلوله بستیک دیپلمات ارشد روسیه در مسکو خود و اعضای خانواده اش را کشت.

به گزارش ایسنا، پلیس روسیه اعلام کرد، معاون رئیس بخش همکاری آسیا و اقیانوسیه وزارت امور خارجه روسیه که ساکن یکی از آپارتمان‌های مرکزی شهر مسکو بود با تفنگی شکاری پس از کشتن دختر و همسر سابق خود، به زندگی‌اش پایان داد.

به گزارش گازیتا، این دیپلمات ۴۴ ساله که الکساندر نام دارد به دلایل نامعلومی پس از دعوت از همسر سابق و دختر خردسال پنج ساله خود به آپارتمان شخصی‌اش ابتدا با اسلحه شکاری آنان را به قتل می‌رساند و سپس با شلیک گلوله‌ای به زندگی خود پایان می‌دهد.

پلیس روسیه اعلام کرده که تحقیقات جنایی دراین باره ادامه دارد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت