ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

تاخیر در پروازها مردم را اذیت می کند

نماینده مردم همدان درمجلس شورای اسلامی از توقف عملیات تکمیل پروژه برج مراقبت و ترمینال فرودگاه همدان انتقاد کرد.
کد خبر: ۶۸۹۹۵۲
| |
3403 بازدید

امیر خجسته درگفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با اشاره به آخرین وضعیت فرودگاه بین المللی همدان گفت: فرودگاه بین المللی همدان به خوبی در حال فعالیت اما تکمیل دو بخش ترمینال حجاج و برج مراقبت باقی مانده است.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه تکمیل پروژه برج مراقبت خوب شروع شده بود؛اما متاسفانه کار متوقف و در انجام آن تعلل شده است و با اینکه حدود دو ماه از سال جدید می گذرد؛هنوز کار شروع نشده است،در حالی که  تنها 6 ماه فصل کاری وجود دارد، لذا ما در این خصوص به وزیر و مسئولان وزارت راه و شهرسازی تذکر داده ایم که باید این کار را سریع تر انجام دهند.

خجسته با اشاره بازدید خود از این فرودگاه گفت: در این بازدید پیشرفت فیزیکی این پروژه روند خوبی نداشت و همین باعث نگرانی است.

رئیس مجمع نمایندگان همدان در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: یکی از وظایف ما درحال حاضر این است که نظارت کنیم و از تک تک پروژه های استان بازدید کرده و با هر پروژه ای که متوقف باشد برخورد کنیم، هرچند که غالب پروژه های همدان پیشرفت چشمگیری دارند و انتظار مردم از مسئولان تکمیل فرودگاه است

عضوکمیسیون شوراها و امورداخلی در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نکته دیگر اینکه پروازهایی فرودگاه همدان وضعیت مطلوبی ندارد و مردم بسیار اذیت می شوند و اخیرا تاخیر پروازها زیاد شده و متاسفانه حرمت مردم نیز حفظ نشده است که در همین رابطه به مسئولان فرودگاه تذکر داده ایم و موضوع را پیگیری می کنیم تا به نتیجه برسد.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟