خونه‌به‌خونه حاضر نشد بانساجی بازی کند!

کد خبر: ۶۸۸۶۷۰
| |
3645 بازدید
مسئول برگزاری لیگ دسته اول فوتبال گفت: خونه‌به‌خونه در اعتراض به رأی کمیته انضباطی حاضر نشد در دیدار مقابل نساجی به میدان برود و درخواست لغو بازی را داد.

به گزارش تابناک ورزشی، فریبرز محمودزاده در خصوص دلیل لغو دیدار خونه‌به‌خونه بابل و نساجی قائمشهر اظهار داشت: خونه‌به‌خونه در نامه رسمی نسبت به حکم تکرار دیدار این تیم مقابل نساجی اعتراض داشت و گفته بود حاضر نیست در این بازی شرکت کند. این تیم از حکم کمیته انضباطی تمکین نکرده و درخواست داد این حکم به مراجع بالایی برگشت داده شود.

وی افزود: کمیته مسابقات نیز طبق قانون این بازی را لغو کرد و حکم بازی را برای رسیدگی به دبیرکل و کمیته استیناف ارجاع داد. حکم نهایی در مورد نتیجه این دیدار را کمیته استیناف و کمیته انضباطی اعلام خواهند کرد.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت