مُفتی شرعی داعش در لبنان به هلاکت رسید

نیروهای امنیتی لبنان مفتی شرعی داعش در این کشور را به هلاکت رساندند.
کد خبر: ۶۸۷۱۴۶
| |
1757 بازدید
نیروهای امنیتی لبنان مفتی شرعی داعش در این کشور را به هلاکت رساندند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از المنار، نیروهای امنیتی لبنان یک تروریست داعشی که فتوای قتل نظامیان لبنانی را صادر کرده بود، در منطقه وادی‌الحصن عرسال به هلاکت رساندند.

بر اساس این گزارش، این فرد علاء‌ الحلبی نام دارد و ملقب به الملیص است.

 ارتش لبنان صبح امروز اعلام کرد که طی عملیاتی سریع و برق‌آسا در منطقه وادی‌الحصن در ارتفاعات عرسال در شهرستان بعلبک واقع در استان بقاع،  10 تروریست خطرناک را دستگیر کرده‌ است.

نیروهای امنیتی لبنان بیش از دو هفته قبل یکی از سرکرده‌های گروه تروریستی النصره را در شمال این کشور دستگیر کرده‌ بودند.

 دستاوردهای اخیر دستگاه‌های امنیتی لبنان در دستگیری عناصر تکفیری، در راستای جنگ پیش‌گیرانه‌ای است که این کشور از سال‌ها قبل آن را علیه تروریسم آغاز کرده است.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت