تعداد بازدید : 6743
کد خبر:۶۸۶۹۷۳
کد خبر:۶۸۶۹۷۳
47693 بازدید
تاریخ انتشار: ۰۳:۳۶ | ۱۳۹۶/۰۲/۰۲
22 April 2017
ته چین؛

فیله و جدا کردن استخوان ماهی

آموزش روش صحیح فیله کردن و جدا کردن استخوان ماهی خام و پخته، مهارتی که بسیار مورد نیاز برای پخت غذاهای دریایی است. این تکنیک آشپزی را در «تابناک» فرا می‌گیرید.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟