پای نویر دربازی دیشب مقابل رئال شکسته بود!

مطابق اعلام روزنامه بیلد، هنگامی که کریس رونالدو گل مهم و دوم تیمش را زد، نویر دچار شکستگی در پای چپ شد. به همین خاطر ادامه فصل جاری را از دست داد.
کد خبر: ۶۸۶۳۰۹
| |
11107 بازدید
گلر برتر فوتبال جهان در مصاف با کهکشانی‌ها دچار مصدومیت شکستگی پا شد و تا ۲ ماه قادر به انجام فعالیت ورزشی نباشد.

به گزارش تابناک ورزشی، مانوئل نویر شب گذشته با وجودی که هنگام بازی با رئال مادرید آسیب‌دید اما تا پایان مسابقه از دروازه‌ مونیخی‌ها مراقبت کرد و با تعصب بسیاری از توپ های کهکشانی را گرفت.

پای نویر در بازی دیشب مقابل رئال شکسته بود!

مطابق اعلام روزنامه بیلد، هنگامی که کریس رونالدو گل مهم و دوم تیمش را زد، نویر دچار شکستگی در پای چپ شد. به همین خاطر ادامه فصل جاری را از دست داد.
در این مورد کارل هاینس رومنیگه، معاون باشگاه ژرمنی اظهارداشت:مانوئل نویر دچار مصدومیت سنگینی شد و به مدت 8 هفته قادر دور از میدان خواهد بود. در پایان مصاف شب گذشته دو تیم که در دیدار برگشت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا بود، مادریدی‌ها 4 بر 2 برنده شدند.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت