وقوع سیل در ۹ استان کشور

کد خبر: ۶۸۶۲۹۴
| |
6857 بازدید

رئیس سازمان امداد و نجات با اشاره به وقوع سیل و آب‌گرفتگی در ۹ استان کشور،‌ گفت: امدادرسانی در ۲ استان آذربایجان شرقی و غربی ادامه دارد و حدود ۳۰۰ منزل مسکونی از آب تخلیه شده است.

به گزارش فارس، مرتضی سلیمی با اشاره به وقوع سیل و آب‌گرفتگی طی چند روز گذشته، اظهار داشت: در حال حاضر 9 استان آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کردستان، کرمانشاه،‌ قزوین، زنجان، لرستان، گیلان و مازندران متأثر از سیل شده است.

وی افزود: 15 هزار و 470 نفر امدادرسانی شده و 3 هزار و 511 نفر اسکان اضطراری یافته‌اند.

رئیس سازمان امداد و نجات با اشاره به فوت 41 نفر به دلیل وقوع سیل‌، گفت: مفقودین احتمالی 4 نفر بوده که تلاش جهت یافتن آنها همچنان ادامه دارد.

سلیمی از تخلیه حدود 300 واحد مسکونی از آب خبر داد و اعلام کرد: بیش از 44 خودرو نیز از مسیر سیلاب رها شده و 5 هزار کیلوگرم اقلام امدادی طی 36 سورتی پرواز به مناطق سیل‌زده ارسال شده است.

وی خاطرنشان کرد: امدادرسانی در دو استان آذربایجان شرقی و غربی ادامه دارد و طی چند روز گذشته تعداد زیادی پتو، موکت، نان، برنج و ...میان حادثه‌دیدگان توزیع شده است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت