میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

چرا به‌جای گله از خود، از خدا گلايه می‌کنیم؟

کد خبر: ۶۸۵۷۲۱
| |
5653 بازدید
دکتر محسن رضایی با انتشار تصاویری از حادثه سیل در آذربایجان، نزولات آسمانی را نعمتی خواند که ما آن را تبدیل به نقمت کرده و بجای گله از خود از خداوند گله می کنیم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دکتر محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در صفحه اجتماعی خود در اینستاگرام نوشت:

نعمت يا نقمت؟

به تماشاي نعمت خدا ايستاده بودند. از پر آب شدن رودخانه و بارندگي بیست‌وچهارساعته عكس می‌گرفتند و شادي می‌کردند. یک‌مرتبه حجم آب رودخانه به چند برابر ظرفيت رسيد. در آذرشهر، هشت ماشين و مسافرانش را با خود برد. در عجب‌شیر دوازده خانه را بلعيد و حتي يك اجر هم از آن‌ها باقي نماند. سيلاب توفنده و بی‌مهار ٤٣ كشته و ده‌ها مجروح به‌جا گذاشت و ده‌ها خانه از آن آسیب ديد.

بااین‌همه آب‌های زيرزمين بالا آمدند و دریاچه اروميه نفس كشيد. شكر بايد كرد يا شكايت؟ خدا به ما نعمت می‌دهد، ولي ما به خود نقمت می‌دهیم و بعد به‌جای گله از خود، از خدا گلايه می‌کنیم.

چرا به‌جای گله از خود، از خدا گلايه می‌کنیم؟

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات