سرقت مسلحانه مردِ سیاه‌پوش در مشهد

کد خبر: ۶۸۵۰۱۰
| |
4958 بازدید

فرمانده انتظامی خراسان رضوی گفت: ساعت 11:25 دقیقه امروز، 26 اسفند ماه سرقت مسلحانه‌ای توسط یک مرد سیاه‌پوش از یکی از موسسات قرض‌الحسنه در مشهد صورت گرفت.

سردار بهمن امیری‌مقدم در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: این فرد در صورتی که سر و صورت خود را پوشانده بود، در ساعت 11:25 دقیقه امروز وارد موسسه قرض‌الحسنه ثامن در خیابان چمن 89 شده و با اسلحه‌ای که در اختیار داشته اقدام به تهدید کارکنان این موسسه کرده است.

وی افزود: این فرد با تهدید کارکنان اقدام به کش‌روزنی مبالغی کرده که در حال حاضر مبلغ دقیق آن مشخص نیست.

فرمانده انتظامی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: این فرد پس از این از موسسه خارج شده و با موتورسیکلت مشکی خود فرار کرده است.

وی با اشاره به تسریع پلیس در شناسایی این فرد، تصریح کرد: پلیس به سرنخ‌هایی دست پیدا کرده و طرح «مهار» در مسیرهای احتمالی فرار این سارق مسلح اجرا شده است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت