بازدید 2850
۱
کد خبر: ۶۸۳۶۰۹
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۲ 10 April 2017
رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشاء گیاهی سازمان غذا و دارو، گفت:مردم نباید بر گفته های غیر علمی که عنوان می شود پایه اصلی آدامس یکی از ۷۰ هزار مشتقات نفت خام است، توجه کنند.

به گزارش مهر، نسترن محمدی افزود: آدامس از جمله تنقلات جویدنی است که مصرف آن سابقه طولانی در سراسر جهان دارد و مواد متشکله اصلی آن صمغ پایه از انواع طبیعی و مصنوعی، شکر، گلوکز، شیرین کننده های مجاز است و مردم نباید بر گفته های غیر علمی که عنوان می شود پایه اصلی آدامس یکی از ۷۰  هزار مشتقات نفت خام است، وقعی بنهند.

وی ادامه داد: متاسفانه عده ای برای دیده شدن هر حرفی را بیان می کنند لذا بهترین حربه برای مقابله با چنین گفته های خنده داری رجوع به منابع معتبر است.

محمدی اظهار داشت: گرچه آدامس ها در شکل ها و اندازه های مختلف تولید می شود اما ماده اصلی آن Gum base یا همان پایه آدامس است که به صورت  طبیعی یا مصنوعی مشاهده می شود.

وی ادامه داد: پایه طبیعی شامل صمغ های طبیعی اولئورزینی هستند که عموما از تنه درخت بدست آمده و سپس فرآوری می شوند که در ایران معروفترین صمغ طبیعی تحت نام سقز شناخته می شود.

محمدی گفت: صمغ های پایه مصنوعی نیز به صورت منتتیک در صنعت تهیه می شود و متشکل از برخی افزودنی های مجاز هستند که براساس مقررات کدکس بین المللی مواد غذایی افزودنی های مجاز برای تهیه صمغ مصنوعی بطور کامل مشخص گردیده و همواره پایش و کنترل آنها بر اساس ضوابط بین المللی انجام می شود.

رئیس اداره نظارت بر موادغذایی و آشامیدنی با منشاء گیاهی سازمان غذا و دارو خاطر نشان کرد: پایه آدامس یک ترکیب غیرمغذی، غیرقابل هضم و نامحلول در آب است که برای انتقال شیرینی و طعم در آدامس استفاده می شود. غیرمغذی و غیرقابل هضم بودن به این منظور نیست که از مواد غیرخوراکی تشکیل شده بلکه منشاء آنها گیاهی بوده انواع رزین ها، روغن های خوراکی مثل گلیسرول ها کربنات کلسیم، امولسیفایرها و ... را شامل می شود که طبیعتا بنا بر کیفیت کیفیت و نوع کاربرد و محصول نهایی متفات است.

وی در پایان گفت: آنچه بیانش ضروری به نظر می رسد اینکه که آدامس نیز مانند دیگر فرآورده های غذایی در هنگام تولید بطور ناگهانی و سرزده مورد پایش و کنترل کارشناسان غذا و دارو قرار گرفته و بر مواد اولیه مصرفی آنها نظارت کامل اعمال می شود کما اینکه محصول نهایی نیز حتما مورد آزمایش واقع می شود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۵۷ - ۱۳۹۶/۰۱/۲۱
"به صورت منتتیک" دقیقا" یعنی چی ؟
افزودنی مجاز مصنوعی یعنی چی ؟
روغن مایع !!! پالم دار و بی پالم یعنی چی؟
شیر تازه با حداقل 8 درصد ماده خشک یعنی چی ؟
شیر پرچرب! نیم چرب! کم چرب ! یعنی چی ؟ درصد روغن و چربی توش با چی پر شده است؟؟؟؟؟؟؟؟

سالها گفتند مردم روغن مایع بخورید، برای سلامتیتان خوب است !مردم گوش کردند و خوردند ، بعد فهمیدند با توجه به افزودنیهای مجازی که در روغن مایع اضافه شده است و هنوز می شود؟!!! نه تنها مفید نیستند که سلامتیشان در معرض خطر قرار گرفته و مریض شد ه اند.
و همین ماجراست برای شیرهای پاستوریزه و ...!!!
و همین ماجرا برای .....

توقع چی دارند ؟ بازهم مردم اعتماد کنند به بازی تجاری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر:
kilid search
برچسب منتخب
کروناویروس کرونا در ایران بیمارستان کامکار انتخابات شورای ائتلاف نیروهای انقلاب سوابق کاندیداهای اصولگرایان تهران احمد امیرآبادی فراهانی