سفیر کره جنوبی در ایران؛ عاشق کله پاچه و سیرابی!
تعداد بازدید : 1241
کد خبر:۶۸۱۰۳۲
کد خبر:۶۸۱۰۳۲
10269 بازدید
ته چین؛

طرز تهیه وافل بلژیکی

وافل نانی ترد و شیرین و شبکه ای است که در نوع بلژیکی آن کره کمتر، مربع های بزرگتر و عمیق‌تری نسبت به انواع آمریکایی خود دارد. آن را می‌توان در صبحانه‌ها یا به عنوان دسر و میان وعده سرو کرد. دستور پخت راحت و ساده وافل بلژیکی را در ویدیو تابناک ببینید.
گزارش خطا
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟