تعداد بازدید : 1241
کد خبر:۶۸۱۰۳۲
کد خبر:۶۸۱۰۳۲
10235 بازدید
تاریخ انتشار: ۰۷:۲۱ | ۱۳۹۶/۰۱/۱۳
02 April 2017
ته چین؛

طرز تهیه وافل بلژیکی

وافل نانی ترد و شیرین و شبکه ای است که در نوع بلژیکی آن کره کمتر، مربع های بزرگتر و عمیق‌تری نسبت به انواع آمریکایی خود دارد. آن را می‌توان در صبحانه‌ها یا به عنوان دسر و میان وعده سرو کرد. دستور پخت راحت و ساده وافل بلژیکی را در ویدیو تابناک ببینید.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.