بخشنامه جدید گمرک در خصوص عوارض واردات سیگار

گمرک ایران در بخشنامه‌ای تاکید کرد که واردات سیگار، توتون قلیان وارداتی، توتون پیپ و سایر کالاهای ساخته شده دخانی که امسال مشمول ۴۰درصد افزایش تعرفه شده، منوط به اخذ سپرده یا ضمانت‌نامه است.
کد خبر: ۶۷۷۱۵۰
| |
3610 بازدید
گمرک ایران در بخشنامه‌ای تاکید کرد که واردات سیگار، توتون قلیان وارداتی، توتون پیپ و سایر کالاهای ساخته شده دخانی که امسال مشمول ۴۰درصد افزایش تعرفه شده، منوط به اخذ سپرده یا ضمانت‌نامه است.

به گزارش مهر، در بخشنامه جدید گمرک آمده است: «پیرو بخشنامه ۴۳۴/۲۴۹۶۴۳ مورخ ۹۵/۱۲/۲۰ و مفاد بند ۷ بخشنامه مذکور در خصوص عوارض مرتبط با ردیف درآمدی ۱۶۰۱۱۷ قانون بودجه سال ۹۵ موضوع افزایش ۴۰ درصد به قیمت سیگار و توتون قلیان وارداتی، توتون پیپ و سایر کالاهای ساخته شده دخانی، خواهشمند است دستور فرمایند نسبت به قطع مرور زمان اظهارنامه‌های مربوط به توتون وارده که کالای آنها ترخیص شده و همچنین اخذ سپرده یا ضمانتنامه جهت عوارض فوق بابت اظهارنامه‌های در جریان و کالاهای موجود در گمرک تا اطلاع ثانوی و وصول جوابیه از مراجع ذیصلاح در خصوص موضوع (خام یا ساخته شده) با رعایت کامل مقررات اقدام نمایند.»

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت