کد خبر: ۶۷۴۸۹۰
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۳:۴۹ 07 March 2017

 

سه و نیم پیمانه آرد
یک و نیم قاشق شکر
نیم قاشق چای‌خوری نمک
دو و یک چهارم قاشق چای‌خوری مخمر خشک شده
سه تخم مرغ
سه چهارم پیمانه شیر
شش قاشق کره آب شده

نان شیرینی کروسان، در اصل یک نان فرانسوی است که گاهی ساده و گاهی با مربا و سایر افزودنی‌ها سرو می شود. دستور پخت کروسان را در این ویدیوی تابناک فرا میگیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر:
* captcha: