روحانی اسلام آباد را به مقصد تهران ترک کرد

رئیس جمهور شامگاه چهارشنبه به وقت محلی پس از شرکت در سیزدهمین اجلاس سران کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی (اکو)، اسلام آباد را به مقصد تهران ترک کرد.
کد خبر: ۶۷۲۹۰۲
|
۱۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۰:۴۹ 01 March 2017
|
7010 بازدید
رئیس جمهور شامگاه چهارشنبه به وقت محلی پس از شرکت در سیزدهمین اجلاس سران کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی (اکو)، اسلام آباد را به مقصد تهران ترک کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان شامگاه چهارشنبه به وقت محلی پس از شرکت در سیزدهمین اجلاس سران کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی (اکو)، اسلام آباد را به مقصد تهران ترک کرد.

روحانی در سخنرانی خود در این اجلاس، مواضع و دیدگاه های جمهوری اسلامی ایران را پیرامون چگونگی همکاری های منطقه ای میان کشورهای عضو این سازمان بیان کرد.

رییس جمهوری همچنین در حاشیه این اجلاس با "نواز شریف"نخست وزیر پاکستان و "رجب طیب اردوغان" رییس جمهوری ترکیه دیدار و درباره مناسبات دو جانبه و منطقه ای با آنان گفتگو کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت