قطعنامه ضدسوری در شورای امنیت وتو شد

چین و روسیه روز سه‌شنبه با استفاده از حق وتو، مانع تصویب قطعنامه‌ای در شورای امنیت سازمان ملل شدند که هدف از آن اعمال تحریم‌های تازه علیه دولت سوریه بود.
کد خبر: ۶۷۲۵۲۷
|
۱۰ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۰:۲۴ 28 February 2017
|
5850 بازدید
چین و روسیه روز سه‌شنبه با استفاده از حق وتو، مانع تصویب قطعنامه‌ای در شورای امنیت سازمان ملل شدند که هدف از آن اعمال تحریم‌های تازه علیه دولت سوریه بود.
 
به گزارش فارس، این قطعنامه که پیش‌نویس آن توسط کشورهای غربی تدوین شده بود، دمشق را به استفاده از تسلیحات شیمیایی متهم کرده بود.
 
این در حالی است که بر اساس تائید سازمان منع تسلیحات شیمیایی، تمام ذخایر تسلیحات شیمیایی سوریه دو سال قبل از این کشور خارج و نابود شده است.
روسیه پیش از این هم اعلام کرده بود که قصد دارد این قطعنامه را وتو کند، چراکه پیش‌نویس توزیع‌شده بین اعضا ملاحظات مسکو را در نگرفته است.
 
مسکو می‌گوید مدرک کافی برای نسبت دادن حملات شیمیایی به دولت وجود ندارد و ضمنا در گزارش‌های سازمان ملل حملات صورت گرفته توسط گروه‌های مخالف دولت و گروه‌های وابسته به القاعده نادیده گرفته شده است.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
الی گشت