هرچند كه كارلوس كيروش اسامي بازيكنان پرسپوليس را در ليست مسافران قطر قرار نداده، اما ظاهراً فدراسيون فوتبال اسامي اين بازيكنان را جداگانه ارسال كرده است تا اگر اتفاق تازهاي افتاد آنها مشكلي براي همراهي با تيم ملي نداشته باشند.
به گزارش تابناک ورزشی، براساس اخبار رسيده، طاهري (مديرعامل پرسپوليس) كه در ماههاي گذشته تلاش كرده رابطه خود را با مهدي تاج (رئيس فدراسيون فوتبال) نزديكتر كند، در روزهاي اخير از او درخواست كرده تا اين مشكل را حل كند.
حالا فدراسيون اميدوار است تا مشكل به نوعي حل شود. زمان بازگشت كيروش به تهران مشخص نيست ولي احتمالاً او بين روزهاي 15 تا 20 اسفندماه به ايران بازميگردد. تاج در تلاش است تا بتواند با كيروش در اين باره جلسهاي مهم برگزار كند و زمينه را براي بازگرداندن مليپوشهاي اين تيم به تيم ملي مهيا كند. در صورتي كه حتي در روزهاي پاياني اسفندماه هم نام بازيكنان رد شود، فدراسيون احتمالاً مشكلي براي گرفتن ويزاي اين بازيكنان نخواهد داشت.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.