افغانستان سفیر پاکستان را احضار کرد

وزارت امور خارجه افغانستان روز یکشنبه سید ابرار حسین سفیر پاکستان در کابل را احضار کرد.
کد خبر: ۶۷۱۸۳۰
| |
3488 بازدید
 وزارت امور خارجه افغانستان روز یکشنبه سید ابرار حسین سفیر پاکستان در کابل را احضار کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ به گزارش خبرگزاری آوا، افغانستان حملات اخیر توپخانه ای نیروهای پاکستان به منطقه شانگری شهرستان سرکانو استان کنر و همچنین مناطق گوشته استان ننگرهار را که طی چند روز گذشته ادامه داشت و باعث آتش سوزی یک جنگل در شهرستان سرکانو استان کنر و آواره شدن افراد غیرنظامی در فصل سرما شد، محکوم کرد و توضیحات پاکستان را در این مورد خواستار شد.

افغانستان نگرانی شدید خود را راجع به تحرکات نظامی اخیر پاکستان در منطقه کمپ غنی مهمند ایجنسی نزدیک به خط دیورند، دستگیری و آزار و اذیت تعداد زیادی از مهاجرین افغان و بسته شدن دروازه های تورخم و چمن به روی عابرین و تجار افغان اعلام کرد و بازشدن مجدد این دروازه ها را خواستار شد.

سفیر پاکستان در کابل نیز اعلام کرد اقدامات اخیر نیروهای پاکستان علیه فعالیت های تروریستی و افراط گرایی بوده است.

وی افزود: مراتب اعتراض و نگرانی افغانستان را با مقامات کشور متبوع خویش در میان خواهد گذاشت.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت