برانکو: تساوی عادلانه بود و راضی‌ام

کد خبر: ۶۷۰۰۵۹
| |
3382 بازدید
|
۱
 برانکو سرمربی پرسپولیس در نشست خبری بعد از تساوی تیمش مقابل الهلال درباره این بازی گفت: شروع لیگ قهرمانان امروز برای ما بود. هر شروعی خیلی سخت و نامعلوم است که چه نتیجه‌ای رقم می خورد. به نظرم بازی پرسپولیس و الهلال بزرگ‌ترین بازی روز اول و هفته اول لیگ قهرمانان آسیا بود.

به گزارش تابناک ورزشی، سرمربی پرسپولیس تاکید کرد: این دو تیم امروز بازی خوبی ارائه دادند اما به عنوان اولین بازی محتاط تر بودیم. به نظرم با توجه به شرایط بازی نتیجه تساوی عادلانه بود.ما امروز مقابل یکی از قوی ترین تیم های آسیا بازی کردیم و مهره‌های خوبی در این تیم بازی می کنند و با توجه به این شرایط از نتیجه تساوی راضی هستم.

وی تصریح کرد: در ادامه مسابقات باید به قطر و امارات هم برویم تا با حریفان مان بازی کنیم، اما این بازی شرایط خاص‌تری داشت و به همین دلیل از نتیجه تساوی مقابل الهلال عربستان راضی هستم.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
United Kingdom
|
۲۲:۳۰ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۳
اگر قشقایی هم این همه ملیپوش کیروش خریده بود الان بازی را برده بود و لطفا در جزیره پرسپولیس بمانید و خودتون را از تیم ملی بالاتر نبینید
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت