الجزیره: آغاز مذاکرات سوریه در قراقستان از 23 ژانویه
شبکه خبری الجزیره مدعی شد که به اسنادی که ترکیه و روسیه در مورد توافق اخیر در سوریه به شورای امنیت ارائه کردهاند، دست یافته است.
کد خبر: ۶۵۲۶۹۶
| | 4784 بازدید
شبکه خبری الجزیره مدعی شد که به اسنادی که ترکیه و روسیه در مورد توافق اخیر در سوریه به شورای امنیت ارائه کردهاند، دست یافته است.
به گزارش فارس، این شبکه قطری اعلام کرد بر اساس اسنادی که روسیه و ترکیه به شورای امنیت ارائه کردهاند، طرفهای درگیر در سوریه باید هرچه سریعتر هیأتهای خود را جهت شرکت در گفتوگوهای سوریه در آستانه، پایتخت قزاقستان تشکیل دهند.
بر اساس ادعای الجزیره، دولت سوریه باید تا پایان ماه جاری میلادی، هیأت خود را تشکیل داده و معرفی کند و در مقابل، معارضان نیز باید تا 15 ماه ژانویه هیأت خود را تشکیل دهند.
الجزیره همچنین اعلام کرد که در اسناد روسیه و ترکیه، مناطق تحت کنترل داعش و جبهه فتح الشام یا همان النصره سابق مشمول توافق آتش بس نمیشوند.
گفتوگوهای آستانه بر اساس توافق «ژنو 1» خواهد بودو از 23 ژانویه (4 بهمن) آغاز خواهد شد.
گزارش خطا
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟



