ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

لغو کنسرت با احتمال ناشنوا شدن خواننده‌اش

گروه راک AC/DC کنسرت‌های خود را در آمریکا به دلیل احتمال ناشنوا شدن خواننده‌اش به تعویق انداخت.
کد خبر: ۵۷۳۸۰۵
| |
10394 بازدید
گروه راک AC/DC کنسرت‌های خود را در آمریکا به دلیل احتمال ناشنوا شدن خواننده‌اش به تعویق انداخت.

به گزارش مهر به نقل از بی بی سی، پزشکان به برایان جانسون خواننده این گروه استرالیایی هشدار داده‌اند که در حال ناشنوا شدن است.

این گروه در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که به دلیل آنکه پزشکان به جانسون هشدار داده‌اند که در صورت ادامه کارش شنوایی‌اش را کاملا از دست خواهد داد، به کنسرت‌های خود در آمریکا ادامه نخواهد داد.

در این اطلاعیه آمده که در صورت برگزاری کنسرت‌های از پیش برنامه‌ریزی شده، احتمالا از خواننده مهمان استفاده خواهند کرد.

برایان جانسون، ۶۸ ساله از سال ۱۹۸۰ خواننده AC/DC بوده است.

در معرض قرارگرفتن صدای بیش از ۸۵ دسیبل می‌تواند شنوایی انسان را به خطر بیندازد. صدای بلند در کنسرت‌های موسیقی گاهی بسیار بیشتر از این میزان است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا