خنثی‌سازی بمب‌های‌جنگ‌جهانی دوم در هنگ‌کنگ

در جریان ساخت و سازهای جدید شهری در هنگ کنگ، دو بمب و شش نارنجک ژاپنی متعلق به جنگ جهانی دوم کشف شد.
کد خبر: ۵۷۲۷۶۱
| |
3952 بازدید
در جریان ساخت و سازهای جدید شهری در هنگ کنگ، دو بمب و شش نارنجک ژاپنی متعلق به جنگ جهانی دوم کشف شد.

به گزارش مهر به نقل از تریبون پاکستان، پلیس هنگ کنگ روز شنبه از کشف و خنثی سازی هشت بمب بزرگ و دستی متعلق به زمان جنگ جهانی دوم خبر داد.

به گفته پلیس، این بمب ها نیز مانند بسیاری دیگر از آنها توسط افراد عادی در بخش جنوبی شهر چینی ها یافت می شود که بر اثر ساخت و سازهای جدید از زمین بیرون می آید.

پلیس می گوید بمب های یاد شده متعلق به جنگ ژاپن و انگلستان در سال1941 است.

در بیانیه پلیس، ضمن تاکید بر خنثی شدن کامل این بمب ها اعلام شده که نیازی به خالی کردن منطقه نیست.

گفته می شود به جستجوی اطراف مکان کشف دو بمب بزرگ ژاپنی، 6 نارنجک دیگر نیز پیدا شده که متعلق به ژاپنی ها بوده است.

سال 2014 نیز، پلیس این شهر بزرگترین بمب از دوران جنگ جهانی دوم را یافت کرد که به منظور خنثی سازی آن، تعداد 2260 نفر مجبور به ترک منازل خود شدند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت