لاریجانی: اولویت مجلس مسائل اقتصادی باشد

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: اولویت مجلس دهم مسائل اقتصادی باشد.
کد خبر: ۵۷۰۶۹۶
| |
3049 بازدید
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: اولویت مجلس دهم مسائل اقتصادی باشد.

به گزارش تسنیم از قم، علی لاریجانی صبح امروز در مسجد امام حسن عسکری (ع) و پس از اینکه رای خود را به صندوق انداخت اظهارداشت: انتخابات یکی از ارکان تصمیم گیری در کشور است.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: امسال دو انتخابات داریم و حساسیت مردم در آن سبب خرسندی است و سرآمدی کشور را به همراه دارد.

لاریجانی گفت: هرچه افرادی که انتخاب می‌شوند سرآمد‌تر باشند در رویه مجلس آینده و سرنوشت کشور مفید‌تر هستند.

وی با بیان اینکه در مجلس دهم باید مسائل اقتصادی اولویت مجلس باشد گفت: مجلس شورای اسلامی از ارکان تصمیم گیری کشور است که طبق فرمایشات مقام معظم رهبری ریل گذاری برای حرکت کشور را انجام می‌دهد.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# مکانیزم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت