صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

برنامه داعش برای ترور اولاند ناکام ماند

نیروهای امنیتی با دستگیری تروریستهای داعش، برنامه حمله تروریستی به «نارندرا مودی» نخست وزیر هند و «فرانسوا اولاند» رئیس جمهور فرانسه را ناکام گذاشتند.
کد خبر: ۵۶۲۸۰۴
| |
10552 بازدید

نیروهای امنیتی با دستگیری تروریستهای داعش، برنامه حمله تروریستی به «نارندرا مودی» نخست وزیر هند و «فرانسوا اولاند» رئیس جمهور فرانسه را ناکام گذاشتند.

به گزارش مهر به نقل از روزنامه «پاکستان»، نیروهای امنیتی با انجام عملیات گسترده ای در مناطق مختلف هند و دستگیری ۱۴ تن از تروریستهای وابسته به داعش برنامه حمله تروریستی به «نارندرا مودی» نخست وزیر هند و «فرانسوا اولاند» رئیس جمهور فرانسه را ناکام گذاشتند.

به گزارش منابع خبری اعضای وابسته به گروه تروریستی داعش در هند فغال شده است و بشتر افراد دستگیر شده توسط نیروهای امنیتی هند دانشجو هستند که سن آنها بین ۱۹ تا ۲۳ سال است.

به گفته نیروهای امنیتی هند تروریستهای وابسته به داعش قصد حمله تروریستی به مراسم رژه «روز جمهوری» که قرار است در ۲۶ ژانویه در هند برگزار شود را داشتند.

لازم به ذکر است «نارندرا مودی» نخست وزیر هند رئیس جمهور فرانسه را برای شرکت در مراسم رژه «روز جمهوری» به دهلی‌نو دعوت کرده است. همچنین قرار است رئیس جمهور فرانسه در این سفر با مقامات ارشد هند دیدار و در مورد موضوعات امنیتی، منطقه‌ای، اقتصادی و همکاری هسته‌ای بحث و تبادل نظر کنند.

تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار