صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

هلاکت ۱۵ تروریست توسط نیروهای افغان

وزارت کشور افغانستان در بیانیه ای از هلاکت ۱۵ تَن از عناصر تکفیری-صهیونیستی داعش در ۲۴ ساعت گذشته در برخی از مناطق این کشور خبر داد.
کد خبر: ۵۵۷۱۴۶
| |
4463 بازدید
وزارت کشور افغانستان در بیانیه ای از هلاکت ۱۵ تَن از عناصر تکفیری-صهیونیستی داعش در ۲۴ ساعت گذشته در برخی از مناطق این کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، وزارت کشور افغانستان امروز با انتشار بیانیه ای از کشته شدن ۱۵ تروریست در مجموعه عملیات های ۲۴ ساعت گذشته نیروهی امنیتی خبر داد.
هلاکت ۱۵ تروریست توسط نیروهای افغان
در بیانیه وزارت کشور افغانستان  آمده است: در عملیات های ضد تروریستی نیروهای امنیتی این کشور که به صورت هماهنگ با پلیس در ۲۴ ساعت گذشته به انجام رسید، ۱۵ تروریست به هلاکت رسیدند.

بنا به اعلام وزارت کشور افغانستان، عملیات های مذکور در نقاط ننگرهار، قندوز، لوگر، سرپل و غزنی انجام شده است.

بر اساس بیانیه مذکور، پلیس افغانستان موفق شد در جریان این رشته عملیات های هماهنگ مقادیر زیادی سلاح و مهمات از تروریست ها را کشف و ضبط کنند.

این خبرگزاری، تروریست های به هلاکت رسیده را از اعضاء گروهک تروریستی-تکفیری داعش و برخی از گروه های افراطی اعلام کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار