میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

پیشروی‌های نیروهای عراقی در شمال رمادی

دستگاه مبارزه با تروریسم در عراق امروز (یک‌شنبه) اعلام کرد که نیروهای امنیتی توانسته‌اند دو منطقه را در شمال شهر رمادی از اشغال داعش بیرون آوردند.
کد خبر: ۵۵۲۳۴۱
| |
4829 بازدید
دستگاه مبارزه با تروریسم در عراق امروز (یک‌شنبه) اعلام کرد که نیروهای امنیتی توانسته‌اند دو منطقه را در شمال شهر رمادی از اشغال داعش بیرون آوردند.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه اسکای نیوز عربی، دستگاه مبارزه با تروریسم عراق تاکید کرد که نیروهای امنیتی کنترل منطقه تحریر و دو منطقه قادسیه یکم و قادیسه دوم در محله تأمیم در شمال رمادی را بازپس‌گرفتند.

این دستگاه اعلام کرده است که در جریان درگیری‌ها برای بازپس‌گیری این مناطق 23 فرد مسلح کشته شدند که سه تن از آنها عاملان انتحاری با تابعیت‌های خارجی بودند.

نیروهای عراقی همچنین چهار خودروی بمب‌گذاری شده داعش را منفجر کردند.

از سوی دیگر، اسماعیل محلاوی، فرمانده عملیات الانبار اعلام کرد که در 48 ساعت گذشته در رمادی، 40 عضو داعش کشته شدند و 14 خودروی بمب‌گذاری شده نیز منهدم شد.

محلاوی گفت که داعش پس از شکست در حمله به نیروهای امنیتی مستقر در اطراف مرکز این شهر بویژه محور شمالی آن، تلفات مالی و جانی بسیاری داد.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت