ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

ممنوعیت خروج منابع ژنتیکی از کشور

یک عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی از ادامه بررسی لایحه مدیریت و حفاظت و بهره برداری از منابع ژنتیکی در جلسه امروز این کمیسیون خبر داد.
کد خبر: ۵۴۷۵۱۵
| |
2079 بازدید

هدایت الله میرمرادزهی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران ( ایسنا)،‌ توضیح داد: ماده هشت این لایحه در جلسه امروز به تصویب رسید. بر این اساس که خروج منابع ژنتیکی از کشور ممنوع شده مگر اینکه شخص حقیقی یا حقوقی ایرانی و یا خارجی موافقت دستگاه های زیرربط را قبل از اقدام به خروج منابع جلب کند.

او ادامه داد: موارد دیگری نیز در ادامه بررسی تصویب شد که از جمله خروج منابع ژنتیکی از کشور به قصد بهره برداری تجاری و یا در اختیار قرار دادن به اتباع بیگانه جرم محسوب می‌شود.

به گفته این عضو کمیسیون کشاورزی بررسی این لایحه در جلسه آتی این کمیسیون نیز ادامه خواهد داشت.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟