میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

تعيين تکليف بدهی ایرلاین‌ها در نهادهای قانونی

مدیر عامل شرکت فرودگاه‌های کشور گفت : نهادهای قانونی باید تکلیف بدهی شرکت های هواپیمایی را روشن کنند تا پرداخت ها بموقع صورت گیرد.
کد خبر: ۵۴۴۳۰۷
| |
3686 بازدید
مدیر عامل شرکت فرودگاه‌های کشور گفت : نهادهای قانونی باید تکلیف بدهی شرکت های هواپیمایی را روشن کنند تا پرداخت ها بموقع صورت گیرد.

رحمت الله مه آبادی در گفتگو با خبرگزاری صدا و سیما گفت : برای اجرای وظایف قانونی و کمبود توان مالی شرکت فرودگاه ها نیازمند دریافت مطالبات هستیم.

وی ادامه داد : توان مالی برخی از شرکت های هواپیمایی از جمله هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران به حدی پایین است که در اداره خودشان با مشکل مواجهند ، سرمایه برخی از خطوط هواپیمایی هم پایین تر از بدهی شان است و قانون باید درباره ادامه انان تصمیم گیری کند.

مه آبادی تصریح کرد : البته نباید مشکلات این ایرلاین ها به سایر بخش ها منتقل نشود چون وقتی بدهی ها یشان را نمی توانند بپردازند و همچنان فعالیت می کنند ، در حقیقت ماهم خدماتی که ارائه می دهیم نمی توانیم هزینه آن را دریافت کنیم و توان خدمت رسانی ما پائین می آید.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات