اوباما مرگ نظامیان اماراتی در یمن را تسلیت گفت

رئیس‌جمهور آمریکا در تماسی تلفنی با ولیعهد ابوظبی، کشته شدن دست‌کم ۴۵ نظامی اماراتی در یمن را تسلیت گفت.
کد خبر: ۵۲۹۴۸۴
|
۱۵ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۱ 06 September 2015
|
4699 بازدید
رئیس‌جمهور آمریکا در تماسی تلفنی با ولیعهد ابوظبی، کشته شدن دست‌کم ۴۵ نظامی اماراتی در یمن را تسلیت گفت.

به گزارش تسنیم به نقل از «وام»، «باراک اوباما» رئیس‌جمهوری آمریکا، عصر روز شنبه در تماسی تلفنی با «شیخ محمد بن زاید» ولیعهد ابوظبی و جانشین فرمانده نیروهای مسلح امارات، کشته شدن 45 نظامی این کشور را در استان «مارب» در شرق یمن تسلیت گفت.

روز جمعه، ارتش و نیروهای مردمی یمن  مقر نیروهای ائتلاف تحت رهبری عربستان در استان مأرب را با یک موشک بالستیک از نوع «توشکا» هدف قرار دادند. در این عملیات، ده‌ها نظامی از جمله 45 نظامی اماراتی، 30 نظامی بحرین و شماری نظامی سعودی کشته شدند.

براین اساس، اوباما نظامیان کشته شده اماراتی در یمن را «شهید» خواند و همدردی خود را با دولت و ملت امارات عربی متحده ابراز کرد.

ابراز تسلیت رئیس‌جمهور آمریکا به هلاکت شماری نیروهای متجاوز به خاک یمن در حالی صورت می‌گیرد که براساس گزارش سازمان‌های بین المللی، بیش از 6 هزار و 600 غیرنظامی یمنی از جمله کودکان و زنان از 26 ماه مارس گذشته در نتیجه محاصره دریایی، زمینی و هوایی و حمله‌های ائتلاف تحت رهبری سعودی کشته و زخمی شده‌اند ولی جامعه جهانی درقبال این کشتار سکوت اخیتار کرده است.

اوباما و محمد بن زاید در این تماس همچنین درخصوص روابط دو جانبه امارات و آمریکا، تلاش‌های دو کشور برای استقرار امنیت و ثبات در منطقه و مقابله با چالش‌های فراروی امنیت استراتژیک و منطقه‌ای گفت‌وگو کردند.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت