سهمیه بنزین معلولان، ویژه در نظر گرفته شود

کد خبر: ۵۰۸۶۲۶
| |
2442 بازدید
نماینده گلپایگان و خوانسار در مجلس درخواست کرد که سهمیه بنزین معلولان، ویژه در نظر گرفته شود.

به گزارش ایسنا، سید محمد حسین میر محمدی در نشست با تعدادی از معلولان شهرستان اظهار کرد: هر مدیری یک مسئولیت دارد و باید در راستای وظایف خودش تلاش کرده و امور را پیگیری کند.

وی با بیان اینکه باید بین دستگاه‌ها هماهنگی وجود داشته باشد، گفت: یکی از مشکلات درون گلپایگان نبود هماهنگی میان دستگاه‌ها است و باید جنبه تعاملی بین ادارات افزایش یابد.

نماینده گلپایگان و خوانسار در مجلس با بیان اینکه برای تحقق اجرای مصوبات تلاش می‌کنیم، گفت: شرایط کشور، شرایط ویژه‌ای است و همه موظف به تلاش و پیگیری هستیم به ویژه که نسبت به جامعه تعهد اخلاقی داریم.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت