ارسال پرونده مرتضوی به یک مرجع قضایی دیگر

سرپرست دادگاه‌های کیفری استان تهران گفت: یک مرجع قضایی پرونده سعید مرتضوی را برای مطالعه از ما مطالبه کرده است و ما پرونده را به آنها ارائه کرده‌ایم.
کد خبر: ۴۶۲۵۰۴
| |
5052 بازدید

سرپرست دادگاه‌های کیفری استان تهران گفت: یک مرجع قضایی پرونده سعید مرتضوی را برای مطالعه از ما مطالبه کرده است و ما پرونده را به آنها ارائه کرده‌ایم.

به گزارش ایسنا محسن افتخاری  در پاسخ به این سوال که آیا برای پرونده سعید مرتضوی شعبه هم‌عرض تعیین شده است؟ گفت: یک مرجع قضایی پرونده را از ما مطالبه کرده و ما پرونده را به آنها داده‌ایم تا پس از مطالعه آن را به ما بازگردانند.

وی از ذکر نام آن مرجع قضایی خودداری کرد و افزود: نمی‌توانم نام آن مرجع قضایی را که درخواست مطالعه این پرونده را داشته، بیان کنم.

افتخاری بیان کرد: هنوز برای آن بخش از پرونده که مربوط به جزای نقدی می‌شود و دیوان عالی از آن ایراد گرفته، شعبه هم‌عرض تعیین نشده است.

 

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت