میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

جمع‌آوری قلیان‌ و پرهیز از افراط و تفریط

استعمال قلیان از نظر ما مطلوب و خوشایند نیست اما نباید سخت‌گیری‌ها و حساسیت‌ها را آنقدر بالا ببریم که امر مذکور مشکل ساز شود.
کد خبر: ۴۳۴۰۲۱
| |
5732 بازدید
|
۱
مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی‌ استان تهران گفت: استعمال قلیان از نظر ما مطلوب و خوشایند نیست اما نباید سخت‌گیری‌ها و حساسیت‌ها را آنقدر بالا ببریم که امر مذکور مشکل ساز شود.

رجبعلی خسرو آبادی، مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان تهران در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران، در خصوص طرح جمع آوری قلیان ها اظهار داشت: اساسا افراط و تفریط امری غیر منطقی و غلط به شمار می رود.

وی در ادامه افزود: در بهترین فرودگاه های اروپا محفظه هایی را در نظر گرفته اند تا افراد بمنظور استعمال دخانیات در آن مستقر شوند تا حقوق دیگر شهروندان و عموم مردم که سیگاری نیستند حفظ شود و برای آنها مشکلی ایجاد نشود.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۳
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Thailand
|
۱۰:۴۷ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۲
زمینه سایر تفریحات فراهم شود تا قلیان کمتر استعمال شود
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات