گزارش بلومبرگ از تداوم رکود اقتصادی در آمریکا و اروپا

کد خبر: ۳۶۹۴۷۲
|
۱۶ دی ۱۳۹۲ - ۱۷:۲۴ 06 January 2014
|
4828 بازدید
شاخص‌های کنونی اقتصادی حاکی از آن است که سال 2014 نیز همانند سال 2013 سالی بی ‌فروغ برای اقتصاد آمریکا خواهد بود
 
به گزارش اقتصاد ایرانی  به نقل از بلومبرگ، بسیاری معتقدند که رکود اقتصادی که از چند سال قبل شروع شده، پایان نیافته است و سال جدید نیز تکرار سال گذشته خواهد بود.
 
با پایان سال 2013، مردم آمریکا بی صبرانه منتظرند گشایشی حاصل شود و اوضاع اقتصادی شان کمی بهبود یابد.شاخص های کنونی اقتصادی حاکی از آن است که سال 2014 نیز همانند سال 2013 سالی بی فروغ برای اقتصاد آمریکا باشد.
 
جیم راجرز کارشناس ارشد اقتصادی تاکید کرد، ما تاکنون 3 بانک مرکزی در آمریکا داشته ایم که دو تای آن از بین رفته و این یکی نیز تا ده سال آینده از بین خواهد رفت و با سقوط روبرو خواهد شد.
 
در حالی که اقدامات فدرال رزرو آمریکا تاثیر منفی زیادی بر تحولات بازار سهام، فلزات گرانبها و اوراق قرضه دارد تا 10 سال آینده مردم خواهند فهمید که مدیران کنونی فدرال رزرو ما را به سوی مسیری خطرناک پیش برده اند.
 
راجرز گفت: گذشت زمان نادرست بودن سیاست های پولی فدرال رزرو آمریکا و بانک مرکزی اروپا را اثبات خواهد کرد. تزریق بی رویه ی نقدینگی به سیستم پولی و اقتصادی جهان در آینده ی نزدیک تاثیرات مخرب خود را نشان می دهد.

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت