تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۲ 06 January 2014
کد خبر: ۳۶۹۳۶۹
| ۱۶ دی ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۲ 06 January 2014
| وکیل سعید مرتضوی گفت: چهارمین جلسه رسیدگی به پرونده شکایت مرتضوی و فاضل لاریجانی علیه همدیگر عصر یکشنبه برگزار شد.
سعید ایوبی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: چهارمین جلسه رسیدگی به پرونده شکایت لاریجانی و مرتضوی علیه هم به ریاست حجت الاسلام منصوری در دادسرای کارکنان دولت بدون حضور لاریجانی برگزار شد و پنج ساعت به طول انجامید.
وی ادامه داد:علت حضور نیافتن فاضل لاریجانی سفر کاری اش به انگلستان عنوان شده بود که این عدم حضورباعث اعتراض مرتضوی شد.
وی حضور فاضل لاریجانی را در این جلسه ضروری دانست و تصریح کرد: حضور وی در این جلسه به منظور کشف حقیقت و روشن شدن پاره ای از موضوعات ضروری بود و به نظر من تشکیل جلسه فاقد موضوعیت بود و باید دوباره تشکیل شود.
ایوبی اظهار داشت:با توجه به اینکه این پرونده مربوط به حدود یک سال پیش است و تحقیقات مقدماتی آن با توجه به اینکه آقای مرتضوی دارای پایه قضایی هستند الزاما می بایست توسط بازپرس انجام شود و سپس در دادگاه کیفری استان رسیدگی محاکماتی آن ادامه یابد.
ایوبی در رابطه با محتوای شکایت مرتضوی از فاضل لاریجانی و روند رسیدگی به این شکایت، گفت:در این پرونده به عنوان وکیل دخالت نمی کنم و مرتضوی خودش این دو پرونده را پیگیری خواهد کرد.
وی افزود:شکایت مرتضوی مربوط مسایل بعد از پخش سی دی در مجلس شورای اسلامی است که فاضل لاریجانی ادعا کرده هیچ مراجعه ای به سازمان تامین اجتماعی نداشته و صدایش جعلی است در این رابطه مرتضوی با ارائه مستندات در همان جلسه اول رسیدگی از وی شکایت کرد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.