صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سومین شهر آمریکا در معرض ورشکستگی

کد خبر: ۳۵۷۶۰۴
| |
5670 بازدید
مقامات محلی از کسری بودجه و امکان ورشکستگی یکی از شهرهای ایالت کالیفرنیا آمریکا خبر دادند.

به گزارش فارس، یکی از شهرهای پر رفت‌‌وآمد در ایالت کالیفرنیای آمریکا به دلیل ناتوانی در افزایش دستمزدها و حقوق بازنشستگی در معرض ورشکستگی قرار گرفت. 
 
بنابر اعلام مقامات شهر «هات‌اسپرینگ»، تا ماه مارس دیگر پولی برای پرداخت دستمزد و حقوق‌بازنشستگی باقی نخواهد ماند. در این صورت این شهر نیز به جمع شماری از شهرهایی خواهد پیوست که به تازگی ورشکست شده‌اند. 
 
پیش از این «سن‌برناردینو»، «استوکتاون» نیز در ایالت کالیفرنیا خواستار حمایت دادگاه از وام‌دهندگان شده‌ بودند. 
 
مشکلات هات‌اسپرینگ هفته گذشته پس از اینکه یک مدیر مالی جدید داده‌های مالی این شهر را بررسی کرد و متوجه شد که بودجه 3 میلیون دلار کسری دارد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار