سومین شهر آمریکا در معرض ورشکستگی

کد خبر: ۳۵۷۶۰۴
|
۲۲ آبان ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۷ 13 November 2013
|
5603 بازدید
مقامات محلی از کسری بودجه و امکان ورشکستگی یکی از شهرهای ایالت کالیفرنیا آمریکا خبر دادند.

به گزارش فارس، یکی از شهرهای پر رفت‌‌وآمد در ایالت کالیفرنیای آمریکا به دلیل ناتوانی در افزایش دستمزدها و حقوق بازنشستگی در معرض ورشکستگی قرار گرفت. 
 
بنابر اعلام مقامات شهر «هات‌اسپرینگ»، تا ماه مارس دیگر پولی برای پرداخت دستمزد و حقوق‌بازنشستگی باقی نخواهد ماند. در این صورت این شهر نیز به جمع شماری از شهرهایی خواهد پیوست که به تازگی ورشکست شده‌اند. 
 
پیش از این «سن‌برناردینو»، «استوکتاون» نیز در ایالت کالیفرنیا خواستار حمایت دادگاه از وام‌دهندگان شده‌ بودند. 
 
مشکلات هات‌اسپرینگ هفته گذشته پس از اینکه یک مدیر مالی جدید داده‌های مالی این شهر را بررسی کرد و متوجه شد که بودجه 3 میلیون دلار کسری دارد.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت
آخرین اخبار