نخستین جنین فریز شده در کاشان متولد شد

کد خبر: ۳۵۷۲۲۹
| |
4023 بازدید

اولین نوزاد حاصل از عمل فریز صبح امروز (دوشنبه 20 آبان ماه) در مرکز نازایی بیمارستان شهید بهشتی کاشان متولد شد.

به گزارش ایسنا، دکتر حسین نیکزاد رییس مرکز باروری و ناباروری دانشگاه علوم پزشکی کاشان در جمع خبرنگاران، با اشاره به اینکه مادر 27 ساله این نوزاد چهار سال نازایی داشته است، افزود: سال گذشته این زوج به مرکز مراجعه و پس از انجام معاینات و آزمایش‌های مختلف 19 تخمک از این آنها گرفته شد.

وی خاطرنشان کرد: از این تعداد تخمک گرفته شده 11 تخمک به جنین تبدیل شد که سه جنین سال قبل به این مادر منتقل شد و پس از 9 ماه بارداری، نوزاد دختر در یک عمل سزارین سالم به دنیا آورده شد.

وی افزود: پنج جنین دیگر این زوج هم‌چنان در این مرکز نگهداری می‌شود.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت