رای دادگاه حکمیت ورزش به نفع استقلال

با تلاش مجدانه تیم حقوقی باشگاه استقلال به مدیریت دکتر حسین محمد نبی در نهایت باشگاه استقلال برنده دادگاه cas شد.
کد خبر: ۱۷۸۰۲۳
| |
11056 بازدید

سرپرست باشگاه استقلال از پیروزی این باشگاه در دادگاه cas خبر داد.

به گزارش واحد مرکزی خبر علی فتح‌الله‌زاده گفت: با تلاش مجدانه تیم حقوقی باشگاه استقلال به مدیریت دکتر حسین محمد نبی در نهایت باشگاه استقلال برنده دادگاه cas شد.

وی افزود: طی جلسات متعددی که با حضور بنده و وکلای باشگاه استقلال در سوئیس انجام گرفت، در نهایت ادعای شرکت آلفا و آقای کوشانفر رد شد و بودجه بودن آن تأیید شد.

سرپرست باشگاه استقلال ادامه داد: این موفقیت بزرگ را به طرفداران استقلال و فوتبالدوستان ایرانی تبریک می‌گویم و از وکلای باشگاه استقلال که در راه این موفقیت تلاش وافری داشتند تشکر می کنم.

فتح الله زاده گفت: شرکت آلفا ادعای خسارت یک‌میلیارد و 200میلیونی را از باشگاه استقلال داشت و متأسفانه در داخل کشور هم عده‌ای آب به آسیاب دشمن می‌ریختند و با بزرگنمایی سعی بر آن داشتند تا باشگاه استقلال را از پیش بازنده در این پرونده اعلام کنند که در نهایت این جریان شکست خورد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت