میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

سرقت شارژ تلفن همراه با تقليد صداي زنانه

با شكايت تعدادي از شهروندان مبني بر اين ‌كه فردي با دادن وعده ارتباط پنهاني و دوستي اقدام به كلاهبرداري از آنان كرده است، رسيدگي به موضوع در دستور كار ماموران پليس قرار گرفت.
کد خبر: ۱۶۹۵۷۱
| |
3077 بازدید
جام جم: مردي كه با تقليد صداي زنانه و وعده ارتباط پنهاني شارژ تلفن همراه مي‌گرفت از سوي ماموران پليس آگاهي استان تهران دستگير شد.

سرهنگ گل صباحي، رئيس پليس آگاهي استان تهران و البرز در اين باره گفت: با شكايت تعدادي از شهروندان مبني بر اين ‌كه فردي با دادن وعده ارتباط پنهاني و دوستي اقدام به كلاهبرداري از آنان كرده است، رسيدگي به موضوع در دستور كار ماموران پليس قرار گرفت.

وي افزود: با توجه به حساسيت موضوع و ادامه كلاهبرداري از اين طريق، گروهي از افسران پليس آگاهي با جمع‌آوري اطلاعات اوليه و انجام تحقيقات نامحسوس و با توجه به اظهارات مالباختگان محل سكونت اين كلاهبردار را شناسايي كردند.

گل صباحي گفت: پس از شناسايي محل اختفاي متهم ماموران پليس آگاهي با تعقيب و مراقبت پس از اطمينان از حضور متهم در منزلش با هماهنگي مقام قضايي، در يك عمليات غافلگيرانه وي را دستگير كردند.

وي اظهار كرد: متهم دستگير شده در بازجويي‌هاي ماموران به جرم خود اعتراف كرده و درخصوص نحوه كلاهبرداري‌ها اذعان كرد كه پس از خريد خطوط تلفن همراه با اسامي جعلي و با تقليد صداي زنانه تقريبا مدت 4 ماه است روزانه با بيش از 150 نفر ارتباط تلفني برقرار كرده و با دادن وعده ارتباط پنهاني و دوستي با آنان در قبال دريافت شارژ تلفن همراه تاكنون روزانه مبلغي در حدود 20 تا 150 هزار تومان به اين شيوه كلاهبرداري مي‌كند.

گل صباحي خاطرنشان كرد: متهم شارژهاي دريافت شده را از طريق همسرش به دوستان و آشنايان مي‌فروخته و در بازرسي از منزل وي 30 خط تلفن نيز كشف و ضبط شد.

وي افزود: با دستور قضايي، زوج متهم به اتهام كلاهبرداري در اختيار پليس آگاهي قرار گرفتند تا در ارتباط با سوابق كيفري و ديگر اقدام مجرمانه متهمان تحقيقات لازم انجام شود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت