میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

سرقت از بانك به سبك فيلم‌هاي هاليوودي

به‌گفته يك مقام آگاه، دزدان پس از طراحي نقشه‌اي ماهرانه و تخريب در ورودي، وارد بانك شده و به‌خاطر نقص سيستم امنيتي بانك حدود 500 ميليون تومان پول و تراول چك را به سرقت بردند.
کد خبر: ۱۵۵۹۸۸
| |
5124 بازدید

ایران: دزداني كه به شيوه فيلم‌هاي هاليوودي پس از ورود شبانه به بانك، حدود 500 ميليون تومان پول و تراول چك از گاوصندوق سرقت كرده‌اند، تحت‌تعقيب قرار دارند.

آخرين روز كاري سال 89 كارمندان بانكي در شهرستان قدس وقتي به محل كارشان رفتند در كمال ناباوري با در باز بانك و بهم ريختگي شعبه روبه رو شدند.

لحظاتي بعد نيز آنها متوجه سرقت پول و تراول چك‌ها از گاوصندوق شدند. با اعلام موضوع به كارآگاهان پليس آگاهي شهرستان قدس، تيمي از مأموران راهي محل حادثه شده و تجسس براي شناسايي دزدان را آغاز كردند.

به‌گفته يك مقام آگاه، دزدان پس از طراحي نقشه‌اي ماهرانه و تخريب در ورودي، وارد بانك شده و به‌خاطر نقص سيستم امنيتي بانك حدود 500 ميليون تومان پول و تراول چك را به سرقت بردند.

در حال حاضر تجسس‌هاي ويژه پليسي براي شناسايي و دستگيري دزدان در دستور كار مأموران پليس آگاهي قرار دارد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت
آخرین اخبار