صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مهاجرانی خبر داد؛

قیمت بنزین سهمیه‌ای تغییر نمی‌کند/ احتمال افزایش قیمت بنزین غیر سهمیه‌ای؟

سخنگوی دولت گفت: در بنزین سهمیه‌ای تغییر قیمت نخواهیم داشت، اما در بنزین غیرسهمیه‌ای اگر تغییری در نرخ محقق شود اطلاع‌رسانی می‌شود.
کد خبر: ۱۳۸۶۹۵۲
| |
4126 بازدید
|
۸

تغییر قیمت در بنزین سهمیه‌ای نخواهیم داشت

به گزارش تابناک به نقل از اطلاع‌رسانی دولت، فاطمه مهاجرانی امروز سه‌شنبه در پاسخ به پرسشی درباره اخبار و شایعات مربوط به افزایش نرخ بنزین بیان کرد: ما مجاز نیستیم منابع آیندگان را به چیزی تبدیل کنیم که به آلودگی و درنهایت انواع بیماری‌ منجر می‌شود. همان‌طور که می‌دانید دولت در آذر سال گذشته قیمت بنزین با کارت جایگاه را به ۵ هزار تومان افزایش داد و در ایام جنگ تحمیلی سوم نیز سهمیه دوم را کاهش داد.

وی افزود: ما اکنون یک بنزین سهمیه‌ای ۱۵۰۰ تومانی داریم که ۶۰ لیتر ثابت است و یک سهمیه دوم ۳ هزار تومانی که در ایام جنگ به ۷۰ لیتر و اکنون به ۵۰ لیتر رسیده و مابقی نیز باید با قیمت جایگاه، که همان ۵ هزار تومان است، پرداخت می‌شود. هنوز هیچ تصمیمی به‌صورت جمع‌بندی‌شده برای تغییر قیمت جایگاه اتخاذ نشده و هم‌زمان با اتخاذ این تصمیم آن را اعلام خواهیم کرد.

سخنگوی دولت با اشاره به آسیب‌های وارده به زیرساخت‌های تولید بنزین بیان کرد: بدیهی است وقتی مورد حمله دشمن قرار گرفتیم، ظرفیت‌های تولید بنزین کشورمان کاهش یافت و امروز باید این مسئله را مدیریت کنیم. روزانه ۱۰۰ میلیون لیتر تولید بنزین داریم که بدون تردید در اختیار مردم قرار خواهد گرفت اما از آن طرف بخشی از بنزین را وارد می‌کنیم و باید برای آن ارز تخصیص دهیم.

مهاجرانی گفت: در بنزین سهمیه‌ای تغییر قیمتی نخواهیم داشت، اما در بنزین غیرسهمیه‌ای، چنانچه تصمیمی باشد، به‌صورت رسمی و روشن اعلام خواهیم کرد. ارسال هر لیتر بنزین تا جایگاه و هزینه جایگاه‌دار، بین ۳ تا ۴ هزار تومان است و این بنزین ۱۵۰۰ تومان عرضه می‌شود.

وی با اشاره به اقدام‌های دولت برای بهینه‌سازی مصرف سوخت تصریح کرد: دوگانه‌سوزکردن خودروها به‌صورت جدی در دستور کار دولت قرار دارد. همچنین، سرمایه‌گذاری در بخش سی‌ان‌جی، دوگانه‌سوزکردن رایگان خودروها، تسریع اسقاط ناوگان فرسوده و هشدار رئیس‌جمهوری به خودروسازان درباره تولید خودروهای پرمصرف از دیگر اقدام‌های انجام‌شده همسو با مدیریت مصرف سوخت است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۸
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۳ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۶
برعکس باید سهمیه رو بیافزایین و قیمتشو هم ببرین بالا
این سهمیه ماهانه ای ک میدین میشه باهاش ی بار از تهران رفت تبریز و برگشت همین
ناشناس
|
Germany
|
۱۳:۲۷ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۶
ما مجاز نیستیم منابع آیندگان را به چیزی تبدیل کنیم که به آلودگی و درنهایت انواع بیماری‌ منجر می‌شود
خانم مهاجرانی همین آیندگان نمیگن چرا بجای تولید خودرو صدی ۵ لیتر خودروی صدی ۱۳ تا ۱۵ لیتر تولید میکردید ؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۹ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۶
مشکل اینجا است که متاسفانه به جای اینکه مشکل را حل کنند با افزایش قیمت ها مشکل آفرینی خواهند نمود.

با توجه به طراحی ها در تمامی پالایشگاه ها، می توان گفت، با همین پالایشگاه های موجود و کمی تغییرات در ساختار تولید آنها، به راحتی می توان ناترازی های موجود را حل کرد و ... .

البته در مورد هزینه های تولید حامل های انرژی و ... ، نیز پیشتر توضیحات داده شده که نیازی به افزایش نرخ نمی باشد و ... .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۶ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۶
تنها خواسته من بعنوان یک ایرانی ازآقای پزشکیان این می‌باشد لطف فرموده بنا به مصلحت دولت و ملت ازادامه خدمت این خانم سخنگو در دولت خود به لحاظ ناکارآمدی وناپایداری وعدم توجه به احساسات عمومی در انتقال سخنان تناقض آمیز مکرراین خانم وجهت جلوگیری از هرگونه استرس پایان دهید این بزرگترین خدمتی است که می تواند درحق این ملت بکنید
saeed
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۰ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۶
در زمان انتخابات فقط وعده دروغین - بنزین کمه تولید افزایش دهید یا قبلش جلوی تورم بگیرید
شبنم باقری
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۴:۳۰ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۶
خداوند ایران را مانند سایر کشورهای خاورمیانه روی گنجینه نفت قرار داده است و معلوم نیست چرا پالایشگاههای ما برای نیاز داخلی و صادرات مشتقات نفی گسترش نیافته است و سرمایه های مردم به دنبال خرید و فروش ارز و دلار هدر می رود.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۹ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۶
فقط بلدین از جیب مردم بردارین و سهمیه کم کنین و محدودیت برای مردم درست کنید؟
چرا در مورد مصرف بالای خودروهای داخلی که عامل اصلی ناترازی بنزین هستن یک کلمه حرف نمیزنی؟
چرا تعطیلشون نمیکنین؟
مگه برای مردم و کشور مضر نیستن؟
چرا نمیذارین خودروی هیبریدی بروز بدون تعرفه های نجومی وارد بشه؟
تابناک تو چرا صریح و واضح اینا رو از مسوولین نمیپرسی؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۹ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۶
میخایید مشکل بنزین حل شه، راه‌کار ساده‌ست، انحصار بازار خودرو رو بشکنید و اجازه بدبد خودروهای استاندار جهانی با مصرف پایین به طور آزاد وارد کشور شه.
به جای حمایت از یه عده رانت خوار در خودروسازی ‌های داخلی اگه کمی به فکر مردم بودید این مشکل هم وجود نداشت.