ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

فراخوان فوری جمع‌آوری این محصول لاغری

دفتر نظارت و پایش مصرف فرآورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو از جمع‌آوری فوری محصول لاغری «جی‌سی» (GC) به دلیل غیرمجاز و تقلبی بودن خبر داد.
کد خبر: ۱۳۶۷۲۴۳
| |
2732 بازدید
فراخوان فوری جمع‌آوری این محصول لاغری

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ بر اساس اعلام آزمایشگاه مرجع کنترل غذا و دارو، محصول لاغری جی‌سی (GC) به دلیل حاوی ترکیبات مت‌آمفتامین و کافئین و تقلبی بودن، مشمول جمع‌آوری و فراخوان فوری شد.

روابط عمومی سازمان غذا و دارو اعلام کرد که معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی و مناطق آزاد موظف شدند به قید فوریت نسبت به جمع‌آوری این فرآورده اقدام و مستندات مربوطه را به سازمان ارسال کنند.

همچنین از مردم خواسته شد در صورت مشاهده این محصول در سطح عرضه، مراتب را از طریق سامانه‌های نظارتی سازمان اطلاع دهند.

به گزارش تنها مرجع رسمی اخبار سازمان غذا و دارو، این محصول فاقد هرگونه مجوز ساخت و توزیع بوده و مصرف آن می‌تواند عوارض جدی برای سلامت مصرف‌کنندگان داشته باشد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟