صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

تصمیم شجاعانه عراق درباره داعش

نیروهای مسلح عراق اعلام کردند که عناصر داعش پس از انتقال از سوریه، در زندان‌های فوق‌امنیتی کشور محبوس خواهند شد و تحت تعقیب قضائی قرار خواهند گرفت.
کد خبر: ۱۳۵۳۵۰۰
| |
5432 بازدید
|
۳

تصمیم شجاعانه عراق درباره داعش

به گزارش تابناک به نقل از ایلنا؛ نیرو‌های مسلح عراق تأکید کردند عناصر گروه داعش که از سوریه به عراق منتقل می‌شوند، در زندان‌های فوق‌امنیتی نگهداری خواهند شد و این افراد به دلیل پرونده‌های تروریستی، تحت تعقیب دستگاه قضایی عراق هستند.

صباح النعمان، سخنگوی فرمانده کل نیرو‌های مسلح عراق، امروز- شنبه- اعلام کرد تصمیم دولت عراق برای موافقت با انتقال بازداشت‌شدگان داعش از سوریه، «تصمیمی مهم و شجاعانه» بوده که پس از بحث‌های گسترده و بررسی کامل ابعاد و جزئیات این پرونده اتخاذ شده است.

وی توضیح داد: «وضعیت سوریه ناپایدار است و ادامه نگهداری این بازداشت‌شدگان در آن کشور، به دلیل احتمال فرار یا خروج آنها از اردوگاه الهول، خطر واقعی به شمار می‌رفت.»

النعمان افزود: «وزارت دادگستری عراق برنامه‌ای جامع برای پذیرش این افراد و اتخاذ اقدامات قانونی لازم علیه آنها در اختیار دارد.»

او همچنین تصریح کرد که «بازداشت این عناصر در سوریه بدون وجود نهاد‌های قضایی ذی‌صلاح نزد نیرو‌های سوریه دموکراتیک (قسد) انجام شده است؛ از این‌رو، روند قضایی آنان در داخل عراق تکمیل خواهد شد، چرا که این افراد با احکام و یادداشت‌های رسمی تحت تعقیب دستگاه قضایی عراق قرار دارند.»

در همین زمینه، النعمان اعلام کرد که روند احداث دیوار بتنی در مرز عراق و سوریه به مراحل پایانی خود نزدیک شده و تاکنون ۸۰ درصد آن تکمیل شده است.

به گفته وی، این دیوار به دوربین‌های حرارتی مجهز است و یکی از سه مانع اصلی در امتداد مرز‌های عراق و سوریه به شمار می‌رود؛ موانعی که شامل سیم‌های خاردار و خندق مرزی نیز می‌شود.

سخنگوی فرمانده کل نیرو‌های مسلح عراق در پایان تأکید کرد: «مرز‌ها به‌طور کامل تأمین شده و هیچ‌گونه نگرانی از بابت نفوذ وجود ندارد؛ حتی در سطح اقدامات فردی و محدود، چرا که استحکامات لازم ایجاد شده و نیرو‌های امنیتی به‌صورت گسترده مستقر هستند.»

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
بنده خدا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۵ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۴
آفرین. جنایتکاران آموزش دیده امریکا را در هیچ جای دنیا آزاد نگذارید وگرنه به دستور و پشتیبانی امریکا و جنایتکاران صهیونیستی، خون و خونریزی راه خواهند انداخت.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۲ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۴
چرا اعدامشان نمیکنید؟ برای چه نگه شان می دارید؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۹ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۴
همه شون رو در گور دسته جمعی چال کنند یا بریزن جلوی حیوانات وحشی..
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات