صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

باکلاس بمانید، چه در شکست چه در پیروزی

سرمربی تیم ملی فوتبال مراکش بعد از شکست مقابل تیم ملی سنگال در فینال رقابت‌های جام ملت‌های آفریقا، رفتار سرمربی رقیب را شرم‌آور دانست.
کد خبر: ۱۳۵۲۵۵۶
| |
4763 بازدید

باکلاس بمانید، چه در شکست چه در پیروزی

او گفت: تصویری که آفریقا امروز نشان داد کمی شرم‌آور است؛ وقتی یک مربی به بازیکنانش می‌گوید زمین را ترک کنند.

به گزارش تابناک، دیدار تیم‌های ملی فوتبال مراکش و سنگال در چارچوب فینال جام ملت‌های آفریقا، از ساعت ۲۲:۳۰ دقیقه برگزار شد که در نهایت این دیدار با برتری یک بر صفر سنگال به پایان رسید. این دیدار یکی از جنجال‌ترین فینال‌های تاریخ بود. در وقت‌های اضافی داور یک خطای پنالتی به نفع مراکش میزبان اعلام کرد و سرمربی سنگال به نشانه اعتراض به این تصمیم بازیکنان سنگال را از زمین بازی خارج کرد. در نهایت براهیم دیاز با یک ضربه چیپ توپ را به آغوش مندی دروازه‌بان سنگال سپرد تا مراکش میزبان در حسرت قهرمانی باقی بماند.

ولید رکراکی سرمربی تیم مراکش پس از پایان بازی به شدت از سرمربی سنگال ناراحت بود و در ابتدا با اشاره به اظهارات صریح تیاو در آستانه فینال در مورد مسائل سازمانی مطرح شده توسط سنگال گفت: تصویری که آفریقا امروز نشان داد کمی شرم‌آور است؛ وقتی یک مربی به بازیکنانش می‌گوید زمین را ترک کنند. او از قبل در کنفرانس مطبوعاتی این رفتار را آغاز کرده بود.

وی ادامه داد: همانطور که گفتم، در نهایت شما همیشه باید باکلاس بمانید، چه در شکست و چه در پیروزی. کاری که بابی انجام داد باکلاس نبود، اما مهم نیست، او قهرمان آفریقا است، بنابراین حق دارد هر چه می‌خواهد بگوید. ما حداقل ده دقیقه مسابقه را جلوی چشم تمام دنیا متوقف کردیم.

مربی مراکش همچنین فاش کرد که پس از این حادثه چندین مشاجره لفظی شدید با تیاو داشته است. او در ادامه صحبت‌هایش با شبکه فرانسوی M6، با اشاره به اتهاماتی مبنی بر جانبداری داوران از میزبان در طول مسابقات، افزود: از ابتدای مسابقات، اوضاع ناسالم بود. شرم‌آور است.

رکراکی همچنین در رابطه با پنالتی خراب کردن براهیم دیاز نیز گفت: فکر می‌کنم وقفه زیادی که برای زدن پنالتی ایجاد شد، تمرکز این بازیکن را از بین برد و کمکی به او نکرد. این بهانه‌ای برای نحوه زدن پنالتی توسط او نیست، اما حالا قرار نیست به عقب برگردیم، او پنالتی را به همین شکل زد.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات