صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ملی گلد موبایل خبر

واکنش چین به تهدید ترامپ علیه شرکای اقتصادی ایران

چین به تهدید تعرفه‌ای رئیس جمهوری ایالات متحده علیه کشورهایی که با ایران همکاری می‎‌کنند، واکنش نشان داد.
کد خبر: ۱۳۵۱۴۸۷
| |
6767 بازدید
|
۲
واکنش چین به تهدید ترامپ علیه شرکای اقتصادی ایران

دولت چین اشکارا مخالفت خود را با هرگونه تهدید تعرفه‌ای دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا علیه کشورهایی که با ایران همکاری اقتصادی دارند، اعلام کرد.

به گزارش تابناک به نقل از دنیای اقتصاد؛ ترامپ امروز اعلام کرد، هر کشوری که با ایران دادوستد انجام دهد، مشمول تعرفه ۲۵ درصدی خواهد شد.

این موضع گیری جدید پکن در حالی مطرح شده است که «مائو نینگ» سخنگوی وزارت خارجه چین روز گذشته در یک نشست خبری در واکنش به تهدیدهای دونالد ترامپ علیه ایران گفت: پکن با دخالت در امور داخلی کشورهای دیگر و استفاده از زور یا تهدید در روابط بین‌الملل مخالف بوده است.

وی افزود: «ما بر این باوریم که حاکمیت و امنیت همه کشورها باید کاملا با کمک قوانین بین‌المللی حفظ شود.»

این دیپلمات چینی تصریح کرد که ما از همه طرف‌ها می‌خواهیم که برای حفظ صلح و ثبات در آسیای غربی تلاش بیشتری کنند.

مائو نینگ با بیان اینکه پکن از نزدیک اوضاع ایران را زیر نظر دارد، افزود: «مطمئن هستیم تهران بر مشکلات غلبه خواهد کرد و ثبات این کشور حفظ خواهد شد.»

ملی گلد موبایل خبر
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۲
هموطن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۰ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۳
تهدید ترامپ ۰جدی باشه چین اولین کشوری هست که نفت ما رو نخواهد خرید
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۸ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۳
چین شیاد فقط دنبال منافع خودش است
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات